Bazı vatandaşların dolar yorumu sosyal medyada gündem oldu

Bazı vatandaşların dolar yorumu sosyal medyada gündem oldu
Bir sokak röportajında bazı vatandaşların doların yükselişiyle ilgili sarf ettiği sözler sosyal medyanın gündemine düştü.Ortaya Karışık adlı Youtube kanalında yayımlanan röportajda bir vatandaş doların yükselişini...

Bir sokak röportajında bazı vatandaşların doların yükselişiyle ilgili sarf ettiği sözler sosyal medyanın gündemine düştü.

Ortaya Karışık adlı Youtube kanalında yayımlanan röportajda bir vatandaş doların yükselişini dış güçlere bağlarken, bir diğer vatandaş "Bizim dolarımız euromuz yok, olanlar düşünsün" dedi.

Doların artışı alacaklarımızı etkilemez mi? diye soran muhabire cevap veren bir vatandaş ise "Türk parasıyla alsınlar" ifadelerini kullandı. Bir vatandaş yaşanan gelişmelere "Soğan ekmek yiyelim ben bunu diyorum. Yine cumhurbaşkanı kazandı iyi oldu" dedi. Başka bir vatandaş da "Ekonominin cumhurbaşkanıyla alakası olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. Hükümetin göreve yeni başladığını ifade eden bir vatandaşa muhabirin "21 yıldır iktidarda" sözlerine vatandaş "21 yılın üzerine sünger çekmek gerek" dedi.