Döviz kuru güne nasıl başladı?

Döviz kuru güne nasıl başladı?
Döviz kuru güne nasıl başladı? İstanbul serbest piyasada dolar 29,95 liradan, euro ise 32,81 liradan işlem görüyor.İstanbul serbest piyasada, dolar alış fiyatı 29,95 satış fiyatı ise 29,98 liradan, euro alış fiyatı 32,75 satış...
Döviz kuru güne nasıl başladı? İstanbul serbest piyasada dolar 29,95 liradan, euro ise 32,81 liradan işlem görüyor.

İstanbul serbest piyasada, dolar alış fiyatı 29,95 satış fiyatı ise 29,98 liradan, euro alış fiyatı 32,75 satış fiyatı ise 32,81 liradan işlem görmeye başladı.

Piyasalar yarın açıklanacak ABD enflasyonu ile TCMB'nin New York'ta gerçekleştireceği yatırımcı toplantılarına odaklandı.

JP Morgan'ın New York'taki merkezinde yapılacak toplantıda TCMB Başkanı Erkan'ın "Para Politikası ve Enflasyon Görünümü" başlıklı sunumuyla başlayacak. Bakan Şimşek, "Maliye Politikası ve Hazine'nin Finansman Görünümü" başlıklı konuşma yapacak. Ancak Bakan Şimşek, Ankara'da yoğun programı nedeniyle ABD'deki konferanslara uzaktan bağlantı ile katılacak.

Yarın ABD'de kritik enflasyon rakamı açıklanacak. Fed'in 2024 yılında faiz indirimlerine başlayıp başlamayacağına dair öngörülere ışık tutacak olan enflasyonun yıllık bazda yüzde 3,2'ye gerilemesi bekleniyor.

Moody's'in Türkiye notuna ilişkin değerlendirmesi cuma gecesi bekleniyor.

Bugün içerde sanayi üretimi ile işsizlik rakamları bekleniyor. Rakamlar saat 10:00'da açıklanacak.