İslam Memiş’ten altın yorumu: Kıyamet koparacak yükseliş geliyor

İslam Memiş’ten altın yorumu: Kıyamet koparacak yükseliş geliyor
Gram altın fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Altın yatırımcılarının gözü ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı için gelecek açıklamaya çevrildi. Altın fiyatları tahminini açıklayan piyasa uzmanı İslam...

Gram altın fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Altın yatırımcılarının gözü ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı için gelecek açıklamaya çevrildi. Altın fiyatları tahminini açıklayan piyasa uzmanı İslam Memiş, “Kıyamet koparacak bir yükseliş bizi bekliyor” değerlendirmesinde bulundu.

Fed’in 26 Temmuz’da açıklayacağı faiz kararını işaret eden İslam Memiş, “Açıklanacak olan kararın içeriği büyük bir merak konusu… Benim kişisel görüşüm Federal Rezerv’in bu yıl içerisinde faiz artışını sonlandırdığı yönünde" dedi.

İslam Memiş, “Altın/dolar paritesindeki artış, gram ve çeyrek altını yukarı taşıyacağı gibi, dolar kurunun da yılsonuna kadar yukarıya yönelik hareketine devam edeceğini düşünürsek, altında kıyamet koparacak bir yükseliş bizi bekliyor. Bu nedenle yatırımcının sabırlı olması ve gelecek hafta ortasına kadar yaşanabilecek ani düşüşlerde panik olup satışa geçmemesi gerekiyor. Sizin panikle sattığınız altınları en düşük fiyattan toplayanlar olacak” ifadelerini kullandı.