Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de AKP'nin Seçim Ofisi'ni ziyaret etti

Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de AKP'nin Seçim Ofisi'ni ziyaret etti
2024 Yerel Seçimleri'ne kısa bir süre kala İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarış kızışmaya başladı.CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ve Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum arasında süren yarışta, anketler,...
2024 Yerel Seçimleri'ne kısa bir süre kala İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarış kızışmaya başladı.

CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ve Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum arasında süren yarışta, anketler, başa baş bir yarışın olacağını işaret ediyor.

AKP'nin seçim ofisini ziyaret etti

Seçimlerin nabzı yükselirken; bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de bulunan AKP'nin Seçim Ofisi'ni ziyaret etti.

Başarı dileklerini ileten İmamoğlu "İyi çalışmalar, başarılar. İnşallah huzur içinde, saygılı ve sevgili bir seçim dönemi geçiririz. Seçimler oluyor bitiyor herkes yine komşuluğa devam ediyor. Onun için herkes fikrini, duygularını anlatsın,düşüncelerini ve projelerini anlatsın millet de karar versin" dedi.

İmamoğlu, "Çay ısmarlayalım" teklifini ise geri çevirmedi. İmamoğlu kapıdan ayrıldığı sırada ise bir vatandaşın "Görünce seni çok memnun oldum" dediği duyuldu.

[video width="480" height="270" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/02/ssstwitter.com_1708623206210.mp4"][/video]