Erdoğan, Tekirdağlılara telefondan çağrı yaptı: Şehri artık CHP zihniyetinden kurtaralım

Erdoğan, Tekirdağlılara telefondan çağrı yaptı: Şehri artık CHP zihniyetinden kurtaralım
Tekirdağ'da partisinin iftarına telefonla bağlanan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tekirdağ'ı artık bu CHP zihniyetinden kurtaralım" dedi.Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın seçim çalışmaları için Tekirdağ'da Şarköy ilçesini ziyaret...
Tekirdağ'da partisinin iftarına telefonla bağlanan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tekirdağ'ı artık bu CHP zihniyetinden kurtaralım" dedi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın seçim çalışmaları için Tekirdağ'da Şarköy ilçesini ziyaret etti ve AK Parti İl Başkanlığı'nın Ahmet Doğan Küçük Meydanı'nda düzenlediği iftara katıldı.

Ömer Bolat'ın telefonla aradığı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftara katılanlara seslendi.

Seçim çalışmalarına değinen Erdoğan, "Tabii çok çok yorucu bir maratonun içerisindeyiz. Ben de bugün 2 vilayetimize gittim. Karabük'te muhteşem bir katılım vardı. Karabük'ten Çankırı'ya geçtim. Orası da aynı şekilde birisinde 35 bin, diğerinde 45 bin kişi meydanda toplanmıştı. Hava bana öyle geldi ki inşallah orada belediye başkanlıkları bu defa bize geçecek. Böyle bir havayı gördüm" diye konuştu.

"Tekirdağ'ı artık bu CHP zihniyetinden kurtaralım diyorum"

Tekirdağ'ın 'gerçek belediyecilikle tanışması gerektiğini' söyleyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"İnşallah, Şarköy'de belediyeyi alıyor muyuz? Buna hazır mıyız? Bu vesile ile Tekirdağ'ı da alıyor muyuz? Çünkü bu müjdeyi ben sizin bu havanızda görüyorum. Bakanımız, 'Şu anda iftarda 3 bin kişi var' dedi. Böyle bir katılım olduğuna göre inşallah 31 Mart akşamı da bu müjdeyi alacağız. Tekirdağ'ı artık bu CHP zihniyetinden kurtaralım diyorum. Cüneyt kardeşimizle inşallah yeni bir dönemi Tekirdağ'da başlatalım. Bu vesileyle şu kalan kısa sürede yoğun bir çalışma yapalım. Ana kademe, kadın kolları, gençler hep birlikte bu çalışmayla inşallah Şarköy'ü de Tekirdağ'ı da alalım. Bu müjdeyi Ankara'dan duymak istiyorum."