Erdoğan'dan Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi sonrası ilk yorum: Üzüldüm

Erdoğan'dan Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi sonrası ilk yorum: Üzüldüm
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin ilk değerlendirmesini yaptı.Erdoğan Ankara'da yaptığı konuşmada Muharrem İnce'nin adaylıktan...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin ilk değerlendirmesini yaptı.

Erdoğan Ankara'da yaptığı konuşmada Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilişkin olarak "Adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş, niye çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Ne oldu da çekildi, bilemiyorum. Biz yola diğerleri ile devam ediyoruz. Önemli olan benim milletimin vereceği karar." dedi.

Erdoğan, konuşmasında "Çirkinleşen taraf kaybedeceğini anlayan taraftır. Kimi FETÖ usulü kaset ile çirkinleşiyor, kimi kürsüde diliyle çirkinleşiyor, kimi sokakta insanımıza sataşarak çirkinleşiyor. Siz ülkemizdeki siyasi iklime bakın ve kimin çirkinleştiğine karar verin" ifadelerini kullandı.