Erdoğan’ı hocası yalanladı: Belediye başkanlarını iktidardan seçerseniz daha fazla hizmet gelir sözü yalandır

Erdoğan’ı hocası yalanladı: Belediye başkanlarını iktidardan seçerseniz daha fazla hizmet gelir sözü yalandır
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay tanıtım toplantısındaki konuşmaları gündemdeki yerini koruyor. Erdoğan Hatay’da, “Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa...
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay tanıtım toplantısındaki konuşmaları gündemdeki yerini koruyor. Erdoğan Hatay’da, “Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez” demişti.  Erdoğan’ın bu konuşmasından sonra Erdoğan’ın, hocası Necmettin Erbakan’ın “Belediye başkanlarını iktidar partisinden seçerseniz daha fazla hizmet gelir sözü yalandır” sözleri gündem oldu.

Eski başbakan Necmettin Erbakan'ın yaptığı bir konuşmada kurduğu "Belediye başkanlarını iktidar partisinden seçerseniz daha fazla hizmet gelir sözü yalandır." cümlesi sosyal medyada gündem oldu. Erdoğan, merkezi yönetimle yerel yönetimin el ele vermesi gerektiğini söylemişti.

Cumhurbaşkanı ve Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’daki aday tanıtım toplantısında, "Hatay, kamu yatırımlarını noksansız alsa da yereldeki vizyon eksikliği nedeniyle potansiyelini açığa çıkmakta zorlanan şehrimiz. Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Sizlerin de güçlü desteğiyle 31 Mart'ta Hatay'da yeni bir dönemin kapılarını aralayacağız. Elele, gönül gönüle vererek, Hatay'ın hizmet ve eser siyaseti hasretini 56 gün sonra bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın bu sözleri tartışma konusu olurken eski başbakan Necmettin Erbakan'ın konuyla ilgili söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu.

Erbakan yaptığı bir konuşmada “Belediye başkanlarını iktidar partisinden seçerseniz daha fazla hizmet gelir sözü yalandır." ifadelerine yer vermişti.