Erkan Petekkaya, İYİ Parti'nin Fethiye adayına destek verdi: 'Burada rant aldı başını götürüyor'

Erkan Petekkaya, İYİ Parti'nin Fethiye adayına destek verdi: 'Burada rant aldı başını götürüyor'
Oyuncu Erkan Petekkaya, İYİ Parti'nin Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’ya desteğini açıkladı ve seçim çalışmalarına katıldı.Erkan Petekkaya, İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'nın seçim...
Oyuncu Erkan Petekkaya, İYİ Parti'nin Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’ya desteğini açıkladı ve seçim çalışmalarına katıldı.

Erkan Petekkaya, İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'nın seçim çalışmalarına destek olmak için katıldı.

Saatcı’yı 20 yıldır tanıdığını belirten Petekkaya, “Fethiye’ye geldiğimde herkesin konuştuğu Behçet başkanı göreyim dedim. Gittim belediyeye kapısı açık. Çok şaşırdım. İçeri girdim kendisiyle direk görüştüm. O günden beri de peşindeyim” ifadelerini kullandı.

Sürekli Fethiye’ye gidip geldiğini ve buraya yerleşmek istediğini belirten Pekkaya, Fethiye’de 5 yıldır bir disiplinsizliğin olduğunu kaydetti.

"Rant aldı başını götürüyor"

Son dönemde ilçe genelinde kötü şeylerin olduğunun altını çizen Erkan Petekkaya, şöyle konuştu:

“Fethiye’yi Göcek’i dünya biliyor. Dünyanın en zengin insanların buralara geliyor. Fethiye’nin yarısını zaten Behçet başkan yaptı. Bu şehri en iyi o biliyor. 5 yıldır gerçekten çok kötü şeyler oldu. İpin ucu kaçtı zamanla. Çok göç aldı. Rant aldı başını götürüyor. Elini kolunu sallayan bir yerlere çökmeye çalışıyor. Denizler gitti. Koyların her yanı restoran oldu. Bu şehre bir disiplinsizlik hakim. Vatandaşlar da olup bitenlere susuyor. Bir şeyler dağıldı 5 senedir. Bence bunun toparlanması lazım. Bunu da Behçet abi ve etrafında toplanan insanlar yapabilecek. Bu sadece gönül işi. Sevda olmadan Fethiye olmaz.”

[video width="202" height="360" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/02/ssstwitter.com_1709144386307_1-online-video-cutter.com_.mp4"][/video]