Eski İSPARK Şefi Hacıoğlu: Erdoğan'a en büyük ihaneti yapmaya devam ediyorsunuz; Kabaktepe hainsin!

Eski İSPARK Şefi Hacıoğlu: Erdoğan'a en büyük ihaneti yapmaya devam ediyorsunuz; Kabaktepe hainsin!
AKP döneminde İspark Şefi olan Metin Külünk'e yakın isimlerden birisi Hüseyin Hacıoğlu, bugün düzenlenen AKP'nin Yeniden Büyük İstanbul mitinginde AKP İstanbul İl Başkanı Nuri Kabaktepe'ye sert eleştirilerde bulundu.Eski İSPARK...
AKP döneminde İspark Şefi olan Metin Külünk'e yakın isimlerden birisi Hüseyin Hacıoğlu, bugün düzenlenen AKP'nin Yeniden Büyük İstanbul mitinginde AKP İstanbul İl Başkanı Nuri Kabaktepe'ye sert eleştirilerde bulundu.

Eski İSPARK Şefi Hüseyin Hacıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçimi kazanmasının ardından "Ben başkanlığını tanımıyorum" diyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Bugünkü AKP'nin Yeniden Büyük İstanbul mitinginde ise AKP İl Başkanı Nuri Kabaktepe'nin eski partililere toplantılara çağrı yapmadığına dair eleştirilerde bulunan Hacıoğlu, bu durumu "hainlik" olarak nitelendirdi.

Hacıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, partideki hainliklerin artarak devam ettiğini ifade etti.

Sosyal medyada video paylaşan Hacıoğlu şöyle konuştu:

''Büyük İstanbul mitingine geldik. Ramazan ayı dolayısıyla da olabilir; az kişi vardı. Reis'imizde söyledi 'Şu anda karşımda 650 bin kişi var. Biz bu meydanda 1,5 milyona alıştık, bugün ise 650 bin kişi…'. Nuri Kabaktepe, bu senin eserin. İnsanları soğuttun ya, eski AKP kurucularını, İstanbul İl Teşkilatında olan isimleri senin hasmın gibi gördün ya; eski milletvekillerini sahaya çağırmıyorsun ya... Bu partinin sahibi sen misin oğlum? Sen hain misin? Niye il de yapılan toplantılara çağırmıyorsun eski abilerini? Aday tanıtım toplantısına bile çağırmadınız. Hainsiniz siz, hain. Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük ihaneti yapmaya devam ediyorsunuz. 1 hafta var; aklınızı başınıza alın bu İstanbul'u geri alalım. Hain olma Osman Nuri Kabaktepe; hainsin.''