Eski manken Tuğçe Kazaz: Bu sorunların hepsini CHP zihniyeti doğurdu

Eski manken Tuğçe Kazaz: Bu sorunların hepsini CHP zihniyeti doğurdu
Eski manken Tuğçe Kazaz, "Tüm bu sorunların hepsini CHP zihniyeti doğurdu. Ya patatese soğana kanarak 100 yıl daha yenileceğiz ya da tüm bu kötülükleri kökten temizleyeceğiz" dedi. CHP'yi hedef alan Tuğçe Kazaz, Twitter hesabından...

Eski manken Tuğçe Kazaz, "Tüm bu sorunların hepsini CHP zihniyeti doğurdu. Ya patatese soğana kanarak 100 yıl daha yenileceğiz ya da tüm bu kötülükleri kökten temizleyeceğiz" dedi.

CHP'yi hedef alan Tuğçe Kazaz, Twitter hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Eskiden Türkiye'nin sorun olan tüm unsurları, bu seçimlerde birleşerek tek bir sorun haline geldi. Ve tüm bu sorunların hepsini de CHP zihniyeti doğurdu. Ve şimdi ne enteresandır ki 2023'te tüm bu sorun olan aktörlerin hepsi birleşti ve CHP çatısı altında bir araya geldi. Uyanalım. Ve şu anda insanları ekonomik darboğazla, patatesle soğanla da kandırmaya çalışıyorlar. Ve sadece iç ekonomiye bağlı olmadığı için ekonomi dıştan da sıkıştırılarak, Millet İttifakı'na bu toplum zorunlu bırakılmaya çalışılıyor. Arkadaşlar ya patatese soğana kanarak 100 yıl daha yenileceğiz ya da tüm bu kötülükleri ve onu oluşturanları kökten temizleyeceğiz. Unutmayın, sorun çözüm olamaz. Yani siz tüm bu sorunları çıkartan zihniyeti başa getirirseniz, o zaman bu millet düşmanına bakmaktan geleceğine odaklanamaz ve parçalanmaktan da kurtulamaz."