Gelecek Partili Serkan Özcan 'dan partili Sema Silkin Ün'e üstü kapalı eleştiri: Mağdurun kıyafetine bakılmaz!

Gelecek Partili Serkan Özcan 'dan partili Sema Silkin Ün'e üstü kapalı eleştiri: Mağdurun kıyafetine bakılmaz!
Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, İsrail'e sesiz kalanlara tepkisini, Hamaslı militanlar tarafından çıplak halde bir kamyonetin kasasında götürülen ve tepkilere neden olan görüntülere atıfta bulunarak gösterdi....

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, İsrail'e sesiz kalanlara tepkisini, Hamaslı militanlar tarafından çıplak halde bir kamyonetin kasasında götürülen ve tepkilere neden olan görüntülere atıfta bulunarak gösterdi. Ün, genç kadın için "Gündelik kıyafeti iç çamaşırı türevi olan birinin" tanımlamasını yaptı. Ün'e sosyal medyadan olduğu kadar kendi partisinden de tepki geldi.

Ün, yaptığı paylaşımda "Çok öfkeliyim en çok da İsrail medyasının yalanlarına kanıp bir avuç Filistinli’yi yalnız bırakanlara Gündelik kıyafeti iç çamaşırı türevi olan birinin kamyonet kasasındaki görüntüsü üzerinden dünyayı ayağa kaldıranlar savaş suçu aradığınız bir kamyonet kasası varsa işte burada." dedi.

Ün'ün paylaşımına sosyal medyadan tepki yağarken, bir tepki de kendi partisinden geldi. Gelecek Partili Serkan Özcan, Ün'ü ismini vermeden X hesabından eleştirdi. Özcan şöyle dedi:

"Gelecek Partisi’ni anlatırken referans kaynağım her zaman parti programımız oldu. Kurucusu olduğum partinin, siyasetinin temeline “insan onurunu korumayı ve yüceltmeyi” yerleştirmesinden gurur duydum. İnsan onurunu korumanın ve yüceltmenin temel şartı;

Mağdur kim olursa olsun,

Hangi kıyafeti giyerse giysin,

Hangi dine ve mezhebe sahip olursa olsun,

Hangi yaşam biçimini tercih ederse etsin, yaşadığı her mağduriyette amasız ve fakatsız yanında olmaktır. Katledilen insansa gerisi teferruattır."

Ün'ün paylaşımının altına gelen bazı yorumlar ise şöyle: