Rusya’da e-vize süresi 30 gün oldu
Yayınlanma:
Rusya, elektronik vizelere ilişkin gerçekleştirdiği yeni düzenleme ile e-vize geçerlilik süresini ve ülkede kalış süresini uzattı. Artık e-vizeyle 30 güne kadar Rusya’da kalmak mümkün.
23 Ağustos’ta yürürlüğe giren düzenlemeyle Rusya’ya elektronik vizelerin geçerlilik süresi 60 günden 120 güne çıkarıldı. Ülkeye giriş yapan yabancılar artık 30 güne kadar kalabilecek. Bu değişiklik, Rusya seyahatlerini daha kolay ve cazip hale getirdi.
Türk turistlerin ilgisi arttı
St. Petersburg’u ziyaret eden Türk turist sayısı geçen yıla göre yüzde 65 arttı. Artan ilgiye havayolu şirketleri de karşılık verdi. Türk Hava Yolları’nın ardından AJet de sefer sayısını artırdı.
St. Petersburg’un cazibesi
UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki şehir, tarihi dokusu, Hermitage Müzesi, Neva Nehri üzerindeki “Beyaz Geceler” manzaraları ve zengin mutfağıyla turistlere benzersiz bir deneyim sunuyor.
Kaynak:Haber Merkezi
Öne Çıkanlar