İBB Haber paylaştı: Film gibi kumpası izleyin

İBB Haber paylaştı: Film gibi kumpası izleyin
İBB Haber sosyal medya platformu '12 Ocak 2024' tarihli 'Film gibi kumpası izleyin' başlığıyla bir video paylaştı. Paylaşılan görüntülerde ise iddiaya göre; AKP, İstanbul’da bozuk olmayan bir özel halk otobüsünü şoförle...
İBB Haber sosyal medya platformu '12 Ocak 2024' tarihli 'Film gibi kumpası izleyin' başlığıyla bir video paylaştı. Paylaşılan görüntülerde ise iddiaya göre; AKP, İstanbul’da bozuk olmayan bir özel halk otobüsünü şoförle anlaşıp bozukmuş gibi gösterdiği, sonra da set kurup çekim yaptığı ortaya çıktı.

İBB Haber sosyal medya paylaşımıyla; dikkat çekti.

Paylaşımda iddiaya göre; AKP'nin İBB'ye yönelik yalan kumpasından birini ortaya çıkardı. Söz konusu paylaşımın görüntülerinde; İstanbul’da bozuk olmayan bir özel halk otobüsünü şoförle anlaşıp bozukmuş gibi gösterdiği, sonra da set kurup çekim yapması görüldü.

İBB Haber ise o görüntüleri ''Film gibi kumpası izleyin. AK Parti’nin, İstanbul’da bozuk olmayan bir özel halk otobüsünü şoförle anlaşıp bozukmuş gibi gösterdiği, sonra da set kurup çekim yaptığı ortaya çıktı.'' ifadeleriyle paylaştı.