10 başlıkta bugün neler yaşandı?

10 başlıkta bugün neler yaşandı?
27 Eylül 2023’ün öne çıkan haberlerini okuyucularımız için derledik.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü: İsveç’in NATO üyeliği gündeme geldiCumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel...

27 Eylül 2023’ün öne çıkan haberlerini okuyucularımız için derledik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile görüştü: İsveç’in NATO üyeliği gündeme geldi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Beştepe’de görüştü. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.

Haberin tamamı için tıklayın

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım görevden alındı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, görevden alındı.

Haberin tamamı için tıklayın

Altın Portakal'da 'Kanun Hükmü’ krizi: 28 film festivalden çekildi, üç yapımın yönetmeni filmlerini geri çekmedi

60. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Ulusal Belgesel Film seçkisinde yer alan Kanun Hükmü belgeselinin seçkide çıkarılmasına tepkiler sürüyor. Ulusal Uzun Metraj, Ulusal Belgesel ve Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması’nda yer alan 28 film festivalden çekildi. Buna göre toplamda üç yapımın yönetmeni filmlerini geri çekmedi.

Haberin tamamı için tıklayın

Haberin tamamı için tıklayın

Özgür Özel’den “CHP’ye Macron aramıyoruz” sözlerine ilişkin açıklama: Ekrem Başkan partisiz mi?

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel, verdiği bir röportajda “Biz CHP’ye Macron aramıyoruz” sözlerinin Ekrem İmamoğlu’na yönelik olduğu söylemlerine cevap verdi.

Haberin tamamı için tıklayın

Musul’da onlarca kişinin hayatını kaybettiği düğün salonunda çıkan yangınla ilgili 9 kişi tutuklandı, salon sahibi firar etti

Irak’ın Musul kentinde Hamdaniye isimli düğün salonunda çıkan yangında, 100’e yakın kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi de yaralandı. Düğün salonunda çıkan yangınla ilgili 9 kişi tutuklandı, salon sahibi firar etti.

Haberin tamamı için tıklayın

Oyuncu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu

İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu, kamuoyunun başta “Sihirli Annem” olmak üzere birçok dizide aldığı rolden tanıdığı Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. Bu sabah Beyoğlu’nda bir park alanında cesedi bulunan Fettahoğlu’nun ilk belirlemelere göre kendi yaşamına son verdiği anlaşıldı.

Haberin tamamı için tıklayın

CHP içindeki çekişme İmamoğlu’nun katıldığı temel atma törenine de yansıdı: Rezillik

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi’deki törene katılımın azlığından şikayet etti, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren’e, “Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik” diyerek tepki gösterdi.

Haberin tamamı için tıklayın

Erdoğan’ın açıkladığı gençlere bilgisayar desteğinde seçenekler sınırlı: İşte 9 bin 500 lira altındaki bilgisayar modelleri

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, 9 bin 500 lira değerine kadar olan cep telefonu ve bilgisayar alımları için örgün öğretimde yer alan üniversite öğrencilerine 5 bin 500 lira destek sağlanacağını duyurdu. Düzenlemeyle sağlanan indirim ve üst limit sınırı, iyi bir cep telefonu ve bilgisayar hayali kuran gençlere “hayal kırıklığı” yaşattı.

Haberin tamamı için tıklayın

Bakan Yerlikaya: Yunanistan ile Whatsapp grubumuz var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzensiz göçmenle mücadelede Mobil Göç Noktası uygulamasını İstanbul’dan sonra 1 Ekim’de Bursa, Adana, İzmir ve Ankara’da, 1 Kasım’da 30 büyükşehirde, 1 Aralık’ta tüm Türkiye’de hayata geçireceklerini söyledi.

Haberin tamamı için tıklayın

Ümit Özdağ’dan yapay zeka seslendirmeli Arapça çağrı: Suriyeliler evlerinize dönün

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriyeli sığınmacılara yapay zeka seslendirmeli Arapça çağrıda bulundu.

Haberin tamamı için tıklayın