11 kişinin öldüğü kazayla ilgili çarpıcı iddia!

Manisa’nın Akhisar ilçesinde 11 kişinin hayatını kaybettiği, 27 kişinin yaralandığı tur otobüsü ile TIR kazasına ilişkin yeni bir iddia gündeme geldi. Görgü tanıklarının anlatımına göre, kavşağı kaçıran otobüs sürücüsü otoyolda geri manevra yapmış!

11 kişinin öldüğü kazayla ilgili çarpıcı iddia!

GAZETE PENCERE - Manisa’nın Akhisar ilçesinde tur otobüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 11 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi yaralandı. Kaza, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun Akhisar Gişeleri yakınlarında yaşandı.

Facianın ardından kazanın nasıl meydana geldiğine ilişkin soruşturma sürerken, olayla ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Görgü tanıklarının aktardığı iddiaya göre, saat 11.10 sıralarında otoyolda seyreden tur otobüsünün sürücüsü Akhisar kavşağını kaçırdı.

GERİ MANEVRA İDDİASI

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, sürücü, kaçırdığı kavşağa dönebilmek için otoyolda geri manevra yapmaya başladı. Bu sırada aynı yönde ilerleyen tırın otobüse çarptığı öne sürüldü.

Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için başlatılan incelemeler devam ediyor. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürerken, görgü tanıklarının iddiaları da soruşturma kapsamında değerlendiriliyor.

150214839-manisadaki-11-olumlu-kazada-yeni-iddia-otobusun-geri-manevra-yaptigi-one-suruldu-icerik-2

2 ŞOFÖR GÖZALTINDA

Öte yandan kazaya karışan yolcu otobüsün şoförü ve tırın şoförünün gözaltına alındığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar