2024 KOMEK kayıt başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

2024 KOMEK kayıt başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) başvuruları bugün itibarıyla başladı. KOMEK kurs kaydı yaptırmak isteyen birçok kişi başvuruların nasıl ve nereden yapılacağını internet üzerinden sorguluyor....
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) başvuruları bugün itibarıyla başladı. KOMEK kurs kaydı yaptırmak isteyen birçok kişi başvuruların nasıl ve nereden yapılacağını internet üzerinden sorguluyor. Peki, 2024 KOMEK kayıt başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Meslek edindirme kursu olan KOMEK birçok kişiye yeni dönemde yeni kapı aralayacak. Peki, KOMEK kayıt başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

KOMEK kayıt başvurusu nasıl yapılır?

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) yeni dönem kayıtları başlıyor.

Yetişkinler için güz döneminde hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimle hizmet verecek KOMEK ve ASEM’e başvurular 23 Ocak’ta başladı.

Başvurular 5 Şubat tarihine kadar “konya.bel.tr” ve “komek.org.tr” adreslerinden yapılabilecek.

KOMEK başvuruları için tıklayın.

Eğitim içerikleri neler?

Başvuru yapmak isteyen adaylar belirlenen tarihlerde müracaatlarını ileterek KOMEK, ASEM, UZEM, spor, mesleki eğitim, yüzme, hobi eğitimlerine katılabilirler.