Biden 'Acil durum odasına gitmem gerekiyor' dedi ve Gazze'deki son duruma ilişkin bilgi aldı

Biden 'Acil durum odasına gitmem gerekiyor' dedi ve Gazze'deki son duruma ilişkin bilgi aldı
ABD Başkanı Biden, ekonomiyle ilgili gerçekleştirdiği basın toplantısını "Kusura bakmayın acil durum odasına gitmem gerekiyor" diyerek yarıda kesti. Beyaz Saray ise Biden'ın güvenlik ekibinden İsrail ve Gazze'deki son duruma ilişkin...

ABD Başkanı Biden, ekonomiyle ilgili gerçekleştirdiği basın toplantısını "Kusura bakmayın acil durum odasına gitmem gerekiyor" diyerek yarıda kesti. Beyaz Saray ise Biden'ın güvenlik ekibinden İsrail ve Gazze'deki son duruma ilişkin olarak bilgi aldığını açıkladı.

Biden konuşması sırasında "Özür diliyorum acil duruma odasına gitmem gerekiyor, bir konu geldi, onu halletmem gerek" diyerek salondan ayrıldı.

Yaşananları paylaşan CNN TÜRK Washington Temsilcisi Yunus Paksoy, "ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da ekonomi hakkında yaptığı konuşmayı yarıda keserek, Beyaz Saray Durum Odası’na gitti. Biden, 'Özür diliyorum, durum odasına gitmem lazım. İlgilenmem gereken bir sorun var" ifadelerini kullanarak, kürsüden ayrıldı. Beyaz Saray henüz Biden’ın konuşmasını neden yarıda kestiğine dair bir açıklama yapmadı." ifadelerini kullandı.

Gazeteci Hüseyin Günay ise sosyal medya hesabından "Durum odasına sadece toplantı için inilmiş. Biden, Gazze-İsrail hakkında bilgi almış" paylaşımında bulundu.

Beyaz Saray ise Biden'ın güvenlik ekibinden İsrail ve Gazze'deki son duruma ilişkin olarak bilgi aldığını açıkladı.