Acun Ilıcalı TRT'nin maçlarını açık kanaldan vermeyi düşündüğünü söyledi

Acun Ilıcalı TRT'nin maçlarını açık kanaldan vermeyi düşündüğünü söyledi
Acun Ilıcalı, Avrupa kupası maçları yayın haklarından vazgeçtiklerini açıkladı. Ilıcalı, üç yıldır 'ciddi' zarar ettiklerini belirterek, TRT'nin maçlarını açık kanaldan vermeyi düşündüğünü söyledi. Ilıcalı, "Futbolseverler...
Acun Ilıcalı, Avrupa kupası maçları yayın haklarından vazgeçtiklerini açıkladı. Ilıcalı, üç yıldır 'ciddi' zarar ettiklerini belirterek, TRT'nin maçlarını açık kanaldan vermeyi düşündüğünü söyledi. Ilıcalı, "Futbolseverler için iyi olacak açık kanaldan vermek" dedi.

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu EXXEN platformundan yayınladığı Avrupa kupası maçlarından üç yıldır 'ciddi' zarar ettiğini söyledi.

Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Şampiyonlar Ligi'nden 3 senedir ciddi zarar ediyorduk. Çok hevesli olduğumuz bir konu değildi, o yüzden son derece düşük bir teklif verdik. TRT kazandı ihaleyi, onları da tebrik ediyorum. Yeni platformları var, onu tanıtmak istiyorlar" dedi.

Beyaz TV'ye konuşan Ilıcalı, TRT için, "Maçları açık kanaldan vermeyi düşünüyorlar, biz açık kanaldan veremeyiz, öyle bir gücüm yok benim. Futbolseverler için iyi olacak açık kanaldan vermek" bilgisini paylaştı.