Adına açılan banka hesaplarındaki parayı polise teslim etti: 3 kişi tarafından darbedildi

Adına açılan banka hesaplarındaki parayı polise teslim etti: 3 kişi tarafından darbedildi
Samsun'da adına açılan banka hesaplarına yatan parayı polise teslim edip şikayetçi olan U.K., 3 kişi tarafından darbedildi. U.K.’nin şikayeti üzerine 3 şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Samsun'un Atakum ilçesinde, dün öğle saatlerinde, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne giden U.K., bilgisi dışında kendi adına 8 ayrı bankadan hesap açıldığı iddiasıyla şikayette bulundu.

Paranın poliste olduğunu söyleyince darbedildi

Banka hesaplarından yaklaşık 50 bin lirayı çeken U.K., parayı polise teslim etti. Saat 20.30 sıralarında yeniden polis merkezine giden U.K., Atakum ilçesi Yeşildere Mahallesi’nde tanımadığı 3 kişinin kendisini zorla otomobile bindirip, paranın nerede olduğunu sorduklarını, polise teslim ettiğini söyleyince de darbedildiğini ve bu sırada otomobilden atlayıp kaçtığını söyleyerek şikayette bulundu.

Çalışma başlatan polis, B.C.K. (22), N.A. (30) ve V.K.’yi (21) gözaltına aldı. Şüpheliler, verdikleri ifadede U.K. ile konuşmak için bir araya geldiklerini belirtti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:DHA

Öne Çıkanlar