Ağrı'da eğitime kar engeli

Ağrı'da eğitime kar engeli
Ağrı'da etkili olan kar ve tipi nedeniyle bazı ilçelerde köy okullarındaki eğitim ile taşımalı eğitime 6 Şubat'ta ara verildi.Ağrı’da Taşlıçay, Patnos, Tutak, Hamur ve Diyadin kaymakamlıkları tarafından yapılan yazılı...
Ağrı'da etkili olan kar ve tipi nedeniyle bazı ilçelerde köy okullarındaki eğitim ile taşımalı eğitime 6 Şubat'ta ara verildi.

Ağrı’da Taşlıçay, Patnos, Tutak, Hamur ve Diyadin kaymakamlıkları tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgede yoğun kar yağışı etkili oluyor.

Taşlıçay, Patnos, Tutak ve Hamur ilçelerinde köy okullarındaki eğitim ile taşımalı eğitime yarın ara verildi. Diyadin ilçesinde de Akyolaç, Hacıhalit, Mutlu, Sürmelikoç, Taşkesen ile Yukarıdalören köylerindeki okullar yarın için tatil edildi.

Ayrıca Diyadin ve Tutak ilçelerinde kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de 6 Şubat'ta izinli sayılacak.

Kars ve Ağrı’da akşam saatlerinde başlayan etkili kar yağışı ve tipi, ulaşımda da aksamalara neden oldu.

Aralıklarla etkisini artıran kar ve tipi nedeniyle Kağızman-Ağrı kara yolu ulaşıma kapandı.

Kara yolunda araçların geçişine izin vermeyen Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü ekipleri, yolun ulaşıma açılması için çalışma başlattı.