AK Parti yasta

AK Parti yasta
AK Parti tarafından Adana'da düzenlenen organizasyona katılan ve dönüş yolunda bulundukları otobüs Niğde'de şarampole devrilen 3 genç hayatını kaybetti, 41 kişi yaralandı.Yaralıların Niğde, Bor, Ereğli ve Ulukışla hastanelerine...

AK Parti tarafından Adana'da düzenlenen organizasyona katılan ve dönüş yolunda bulundukları otobüs Niğde'de şarampole devrilen 3 genç hayatını kaybetti, 41 kişi yaralandı.

Yaralıların Niğde, Bor, Ereğli ve Ulukışla hastanelerine sevk edildiğini belirten Niğde Valisi Mustafa Koç, "Hafif yaralı olan arkadaşlarımızla görüşmemizde kendilerinin büyük çoğunlukla Selçuk Üniversitesi öğrencisi olduklarını ifade ettiler" diye konuştu.


KILIÇDAROĞLU: MEKANLARI CENNET OLSUN
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere muhalefet partilerine mensup birçok siyasetçi gençlerin ölümü sonrası taziye mesajı paylaştı.
Kılıçdaroğlu, "Adana dönüşü yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden evlatlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanları cennet olsun" dedi.

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kazada yaşamını yitiren öğrenciler için başsağlığı mesajını paylaştı: "Adana’da gerçekleştirdiğimiz gençlik şöleninden Konya’ya dönerken elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden 3 genç kardeşime Allah’tan rahmet, ailelerine sabır niyaz ediyorum. Yaralanan evlatlarımıza acil şifalar diliyorum."

Yaralı öğrencileri hastanede ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise kazaya ilişkin "Şoför uyumuş" bilgisini verdi.