AKP Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Akay'ın, “Narcos” temalı adaylık videosu gündem oldu

AKP Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Akay'ın, “Narcos” temalı adaylık videosu gündem oldu
Cumhur İttifakı’nın İstanbul’un ilçe belediye başkan adayları 20 Ocak Cumartesi günü açıklanacak iken AKP Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayı olarak kendisini gösteren Bekir Akay sosyal medyada dikkat çekti.AKP Sultanbeyli...
Cumhur İttifakı’nın İstanbul’un ilçe belediye başkan adayları 20 Ocak Cumartesi günü açıklanacak iken AKP Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayı olarak kendisini gösteren Bekir Akay sosyal medyada dikkat çekti.

AKP Sultanbeyli Belediye Başkan Aday Adayı olarak kendisini gösteren Bekir Akay'ın, “Narcos” temalı adaylık videosu yayınladı.

Amerikan suç dram ve aksiyon dizisi olarak dizi / film platformlarında yer alan 'Narcos' karakteri ile yapılan adaylık videosu sosyal medyada gündem oldu.

Öte yandan, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) adayı Murat Kurum, 20 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’te İstanbul’un ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını duyurdu.

İstanbul’un ilçe belediye başkan adaylarını 20 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’te Haliç Kongre Merkezi’nde açıklayacaklarını söyleyen Kurum, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da tanıtım toplantısına katılacağını aktardı.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/01/narcos.mp4"][/video]