AKP'den Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin ilk açıklama: 'Olumlu havada geçti'

AKP'den Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin ilk açıklama: 'Olumlu havada geçti'
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesinin olumlu bir havada geçtiğini söyledi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde görüşme gerçekleştirdi.

Erdoğan ile Özel'in görüşmesine AKP Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan da katıldı.

Yüz yüze görüşmede, sıcak başlıklar masadaydı. Meclis'te devam eden sivil anayasa trafiği ele alındı. Yeni anayasa çalışmalarının yanı sıra Türkiye'nin Gazze diplomasisi ve atılan adımlar da değerlendirildi.

Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek

Sıcak bir havada geçen görüşme sırasında Erdoğan’ın CHP’ye iade-i ziyaret yapması da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki günlerde CHP’ye gideceğini söyledi,

"Olumlu bir havada geçti"

TRT Haber'in aktardığı bilgilere göre AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, görüşmenin ardından açıklama yaptı.

Erdoğan'ın Özel'le görüşmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Çelik, "Olumlu bir havada geçmiştir ziyaret. Sayın Cumhurbaşkanımız, diyaloğun devam etmesi gerektiğini belirtmişlerdir. Kendi takvimlerine uygun bir zamanda iadeiziyaret gerçekleştireceklerdir" bilgisini verdi.