AKP'li Mestan Özcan: Seçim bitti, siyaset konuşmaya ihtiyacımız yok, eğlenmek istiyoruz

AKP'li Mestan Özcan: Seçim bitti, siyaset konuşmaya ihtiyacımız yok, eğlenmek istiyoruz
Şarkıcı Melek Mosso, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin bu yıl 57’ncisini düzenlediği Uluslararası Kiraz Festivali’nde sahne aldı. Mosso'nun konserinin iptal edildiği iddia edilmiş ve bu durum sosyal medyada gündem olmuştu....

Şarkıcı Melek Mosso, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin bu yıl 57’ncisini düzenlediği Uluslararası Kiraz Festivali’nde sahne aldı. Mosso'nun konserinin iptal edildiği iddia edilmiş ve bu durum sosyal medyada gündem olmuştu. AKP Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, festivalde yaptığı konuşmada, konserde yer alan şarkıcılarla ilgili iddiaların festivalin reklamını yaptığını söyledi, "Biz artık seçimimizi bitirdik. Siyaset konuşmanın ne bize ne müzik yapan sanatçılara ihtiyacı var. Biz eğlenmek istiyoruz, yorulduk" ifadelerini kullandı.

AKP'li Özcan'ın ifadeleri şöyle:

"Bizi bilmeyen, tanımayan kalmadı bu festivalde. Müzik evrenseldir. Çok sayıda konserimiz gerçekleşecek. Bu konserlerdeki sanatçılarla ilgili biraz sosyal medyada gündem olduk. İyi veya kötü. Biraz reklamımız da olmadı değil. Müzik insanın ruhuna iyi gelir. Her bir ritim, her bir söz, bize geçmişimizden, kültürümüzden farklı hisler yaşatır. Biz artık seçimimizi bitirdik. Siyaset konuşmaya ne bizim ne müzik yapan sanatçıların ihtiyacı var. Biz eğlenmek istiyoruz, yorulduk."

"İlgili sanatçıya özel bir destek verilmiş gibi..."

Öte yandan, konuşmayı yaptığı anın görüntüleri sosyal medyada yayılan Özcan, yeni bir açıklama yayımladı

"Hakkımda çıkan haberlerle ilgili bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Şehrimizde düzenlenen Kiraz Festivali açılış programı, 9 Haziran Cuma günü yapılmış olup, Uluslararası Kiraz Festivalimizde, ilgili sanatçının konserinin iptali bilgisi dahilinde ve tüm sanatçıların konserlerini kapsayan bir konuşma gerçekleştirdim. 3 gün önce yapılan bir konuşmayı, bugün muhalif bir basın mensubunun, sanki konuşmayı KONSERDEN SONRA ve İlgili sanatçıya özel bir destek verilmiş gibi sosyal mecralarda servis etmesini bir itibar suikasti olarak görüyor ve bu paylaşımı yapanları kınıyorum. Bizim seçmenimize ve halkımıza yapılan hakaretleri kabul etmemiz ve savunmamız mümkün değildir. Konuyla alakalı takdiri siz kıymetli hemşehrilerimize bırakıyor, saygılarımı sunuyorum."