Akşener: Bu ülkenin cumhurbaşkanının cebine 1 milyar euro attığına dair bir iddia var

Akşener: Bu ülkenin cumhurbaşkanının cebine 1 milyar euro attığına dair bir iddia var
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ali Yeşildağ'ın Antalya Havalimanı iddialarını gündeme getirdi ve "Bu ülkenin cumhurbaşkanının cebine 1 milyar euro attığına dair bir iddia var. Bizi Gabar'a gömeceğine, böyle bir...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ali Yeşildağ'ın Antalya Havalimanı iddialarını gündeme getirdi ve "Bu ülkenin cumhurbaşkanının cebine 1 milyar euro attığına dair bir iddia var. Bizi Gabar'a gömeceğine, böyle bir iddianın doğru olmadığını anlatsana millete" dedi.

Manisa'da konuşan Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Ali Yeşildağ, yani Yeşildağ ailesi Erdoğan'ın çok yakınıdır. Hasan Yeşildağ abileri, Erdoğan hapse girdiği zaman başına bir iş gelir diye onunla beraber hapse giren bir arkadaş. Ali Yeşildağ bir açıklama yaptı. Antalya Havalimanı, üç milyar euro'ya bir kankaya veriliyor. Bu bir satış, işletmenin satışı. Bir başka firma 5 milyar euro veriyor, ama dosya çalınıyor. Diğerine 3 milyar euro'ya veriliyor. Ali Yeşildağ'ın deyimine göre 1 milyar dolarcığın… Onun deyimiyle Tayyip Abi tarafından alındığı söyleniyor. Bu ülkenin cumhurbaşkanının cebine 1 milyar euro attığına dair bir iddia var. Böyle bir iddianın doğru olmadığını anlatsana millete.

"NE BEREKETLİ KADINIM"

Akşener, sözlerine şöyle devam etti:

Böyle bir rezilliklerle dolu bir seçime ilk defa gidiyoruz. Sonra Recep Bey devreye girdi. Ne bereketli kadınım. Beni Gabar’a, sayın Kılıçdaroğlu’nu Cudi’ye gömecekti. Gabar’da mezar kazılırken petrol bulundu acaba Cudi’de ne bulacaklar?

"SİZİN Mİ ALINLARINIZ TEMİZ?"

Kazanırlarsa temiz alınları seccadeye değecekmiş! Haram yenilen, kadınlar öldürüldüğünde kıyafeti sorulan, çocuklara tacizde bulunulan bir dönemde, 82 puanla atanamayıp 52 puanla ayısı dayısı olanların atandığı bir ülkede sizin alınlarınız mı temiz?

BAHÇELİ'YE MERMİ TEPKİSİ

Küçük ortak ondan geri kalır mı? O da hepimizi gömdü, gömdü, gömdü ama sonra ipin ucu kaçtı dedi ki ‘bunları vücutlarına birer mermi.’ Muhteremler kafa gitti kafa, böyle saçma sapan konuşmalarla bu ülkede Sinan Ateş katledildi. Evet işte buna ‘yuh’. Gencecik bir akademisyen katledildi. Azmettirenler belli, katiller belli, teröristin ayak numarasını bilenler kulak üstüne yattılar, Sayın Erdoğan her bir şeyi bilir o da yan gelip yattı ve Sinan Ateş’in katli ortalık yerde kaldı. Ant olsun, şart olsun, yemin olsun ki hem azmettiricileri hem katilleri bulunacak hesap sorulacak hem de nasıl bir hesap.

ALİ YEŞİLDAĞ'IN İDDİALARI

İktidara yakın Akşam ve Güneş gazeteleri ile Kanal 24’ün de bünyesinde bulunduğu Türk Medya Grubu'nun sahibi Hasan Yeşildağ’ın kardeşi Ali Yeşildağ, dün YouTube üzerinden bazı iddialarda bulunmuştu. Yeşildağ, 2007’deki Antalya Havalimanı’nın işletme ihalesinde Çelebi Holding’in dosyasından 'evrak çalınarak' devre dışı bırakıldığını ve Erdoğan'a yakın İbrahim Çeçen'in sahibi olduğu IC Yatırım Holding’in kazanmasını sağladıklarını belirtmişti. Yeşildağ, Erdoğan’ın ihaledeki bu sürecin ardından 1 milyar dolar aldığını öne sürmüştü.