Akşener: İki büyükşehrin kazanılmasının fikir babası Koray Aydın'dır

Akşener: İki büyükşehrin kazanılmasının fikir babası Koray Aydın'dır
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Milletvekili adayı Koray Aydın'ın seçim koordinasyon merkezi açılışında konuştu. İYİ Parti lideri, "Millet İttifakı'nın iki büyükşehri kazanmasının fikir babası Koray Aydın'dır,...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Milletvekili adayı Koray Aydın'ın seçim koordinasyon merkezi açılışında konuştu. İYİ Parti lideri, "Millet İttifakı'nın iki büyükşehri kazanmasının fikir babası Koray Aydın'dır, eylemi yapan da biziz" dedi.

Akşener, özetle şunları söyledi:

"Biz yeni kurulmuş bir partiyiz. 2017'de pek çok zorluğa, iftiraya, engellemeye uğrayarak ve buna direnerek hayatta kalmış, üçüncü seçimine giren yeni kurulmuş bir partiyiz. Bu partiyi oluşturan üyesinden yöneticisine herkesin uzun bir siyasi mücadele geçmişi var. Bu partinin en büyük özelliği, her bir gönüldaşımızın bir hissesinin olduğu bir alan olmasıdır. Benim sahip olduğum bir hisse ile herhangi bir üyenin hissesi aynıdır. Zaman zaman oluşan hatalardan ders çıkaran, öğrenen bir organizasyon olarak tarif ettiğimiz bir partidir İYİ Parti. 2018'de eğer biz o seçime girmemiş olsaydık AK Parti'nin ve paydaşlarının Meclis'teki çoğunluğu bitmiş olmazdı. Bizim grubumuz olmasaydı AK Parti Anayasa'yı değiştirecek çoğunluğu elde ederdi. 

31 Mart'a giderken CHP'ye biz bir teklifte bulunduk ve bunun sonucu olarak 11 büyükşehir alındı ve en önemlisi İstanbul ve Ankara gitti. Yani Millet İttifakı'nın iki büyükşehri kazanmasının fikir babası Koray Aydın'dır, eylemi yapan da biziz."