Akşener: Artık işleri iftiraya kaldı ama "hırsız" diyemiyorlar çünkü kendileri hırsız!

Akşener: Artık işleri iftiraya kaldı ama "hırsız" diyemiyorlar çünkü kendileri hırsız!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "başbakan" sloganları üzerine "Öyle bedava olmaz. Oylarınızı vereceksiniz. Önce bu ucube sistem değişecek, sonra da başbakan olacağım" dedi. Akşener, "Artık işleri iftiraya kaldı ama...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "başbakan" sloganları üzerine "Öyle bedava olmaz. Oylarınızı vereceksiniz. Önce bu ucube sistem değişecek, sonra da başbakan olacağım" dedi. Akşener, "Artık işleri iftiraya kaldı ama söyleyemedikleri bir şey var, ‘hırkız’ diyemiyorlar çünkü kendileri hırsız. Hırsız deseler hırsızlıklarını çat diye yüzlerine vuracağız" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Sinop İskele Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu. 

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Siz şimdi başbakan dediniz ya, biliyorsunuz ben Sayın Mansur Yavaş ile Sayın İmamoğlu’nun mutlaka bu sistemin içinde olmasını istemiştim. Dolayısıyl öyle bir masada problem oldu, sonra Mansur Bey ve Ekrem İmamoğlu geldiler ve şahsıma dair bir talebim olmadığı ortaya çıkınca her ikisini etkili, yetkili birer cumhurbaşkanı yardımcılığına getirdik el birliğiyle. Şimdi bu iki belediye başkanıyla beraber hem bizler hem Sayın Kılıçdaroğlu haram yemeden, sosyal devlet nedir ortaya koyarak, kayırmadan, adaleti sağlayarak, demokrasiyi sağlayarak ve hukukun üstünlüğünü sağlayarak şu çocukların, gençlerin  gelecek hayallerini yeniden inşa ederek önce seçimi kazanacağız, sonra da bu ucube sistemden el birliğiyle kurtulacağız.

Size söz olsun; 50 bin tane dedikodu yapıyorlar, 50 bin tane iftira atıyorlar. Artık işleri iftiraya kaldı ama söyleyemedikleri bir şey var; o da ‘hırkız’ diyemiyorlar çünkü kendileri hırsız. Hırsız deseler hırsızlıklarını çat diye yüzlerine vuracağız.

Özellikle gençler sizden rica ediyorum; sandığa mutlaka gideceksiniz, sonra da CHP ile İYİ Parti’yi göreceksiniz, tabii CHP’ye oy verenler versinler ama ben İYİ Parti’ye de oy istiyorum. Bakın bu birleşme, birleşe birleşe kazanma halinin Türkiye’ye getireceği refahı, hakça paylaşımı, sosyal devlet anlayışını, fırsat eşitliğini, eğitimde sağlıkta devletin öne geçip sosyal adaleti sağlamasını, en önemlisi şimdi siz mahkemeye düşseniz alacak verecek üzerinden, karşınızda da AK Parti ilçe başkanı olsa, kazanma imkanınız var mı, mümkünatı yok; işte bu ucube sistemden sonra adalet sağlanacak. Ben size bir şeyi söyleyeyim mi aslında Recep Bey’i de kurtaracağız. Adamcağız bir haftada 36 bin imza atmak zorunda. Onun için her şey yanlış."