Akşener süre istedi, kurmayları ile buluştu

Akşener süre istedi, kurmayları ile buluştu
Millet İttifakı’nın toplantısı sonrası; CHP ve İYİ Parti liderleri kurmayları ile parti genel merkezlerinde bir araya geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener; genel başkan yardımcıları, genel başkan danışmanları ve partisinin...

Millet İttifakı’nın toplantısı sonrası; CHP ve İYİ Parti liderleri kurmayları ile parti genel merkezlerinde bir araya geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener; genel başkan yardımcıları, genel başkan danışmanları ve partisinin bazı yetkili isimleriyle dün akşam görüştü. İYİ Parti’nin il başkanlarının Ankara’ya çağrıldığı ve bugün toplantı yapılacağı öğrenildi. Akşener, yarın da Genel İdare Kurulu’na bilgi verecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da toplantının ardından partisinin genel merkezine geçerek MYK üyeleriyle görüştüğü belirtildi.

AKŞENER’DEN MESAJ YOK
Altılı Masa toplantılarının ardından Twitter’dan mesaj paylaşan altı liderden sadece Akşener’in dün akşam paylaşım yapmaması dikkat çekti. Kılıçdaroğlu mesajında “Birlik ve beraberlik; ölümden başka her şeyi yener” mesajını paylaştı.