Akşener'den Erdoğan'a tepki: Bu ne saygısızlık?

Akşener'den Erdoğan'a tepki: Bu ne saygısızlık?
 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Alevi'ye de saygımız var, her türe saygımız var" şeklindeki ifadesine tepki gösterdi.Nevşehir'de seçim koordinasyon...

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Alevi'ye de saygımız var, her türe saygımız var" şeklindeki ifadesine tepki gösterdi.

Nevşehir'de seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşan Akşener, Erdoğan'a şu ifadelerle tepki gösterdi:

"Birbirimize düşman edilen bir dil var. Ben bunu reddediyorum. Mesela dün sayın Erdoğan, Ankara'da 'Alevilere saygı duyarız, her türe saygı duyarız' Bu nasıl saygısızlıktır. İnsanız, biz insan. Sünni'siyle, Alevi'siyle insanız. Ne demek tür, tür ne demek... Bu ülkenin cumhurbaşkanı bize tür diyor. Hayvan mıyız, bitki miyiz? Biz insanız Allah'ın yarattığı kuluz. Bir başkası çıkıyor diyor ki, "Millet İttifakı kazanırsa, erkek erkeğe evlilik olurmuş.' Bu nasıl bir fantezidir. Bütün psikiyatrları bu arkadaşları muayene etmeye davet ediyorum. Böyle devlet yönetilemez."

GÖZLERİ DOLDU

Kendisine yönelik iftiralardan bahsederken gözleri dolan Akşener'in ifadeleri şöyle:

“Gerçekten kafayı yetişler. Bu millet birine oy verir birini bekletir. Bizi siz kavga edelim diye seçmiyorsunuz ki sesiniz olalım hizmet edelim diye seçiyorsunuz. Biz savaşa mı gidiyoruz arkadaşlar. Recep Bey kadınlara sürtük dedi, ben 56 doğumlu, Kocaeli MHP’li başkanlığı yapmış, 80 ihtilaline kadar, hayatında hiçbir mevki makam talebi olmamış bir abinin kız kardeşiyim. Benim abim akciğer kanseriydi, ve o kadar acı çekti ki, derdi ki Allahlıma şükür iyiyim derdi, ağır işkence biriydi şimdi onun kardeşi meral Akşener’e, bir anneye, bir babaanneye Sayın Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı döneminde malum bir tv kanalından dendi ki kocasını aldattı. Bu benim için ne biliyor musunuz bu benim için ölümdü. Bu benim için ölümden beterdi. Sonra gördüm ki meğer herkese yapılıyormuş. Sonra gördüm ki bütün kadınlara yapılıyormuş. Verdim mahkemeye üç şerefsiz beraat etti ve bir hakime hanım bunu beraat ettirdi. Abim akciğer kanseri yatıyor hastanede öyle bir ahlar çekti ki. Ben öyle bir şey yaptıysam katlim vaciptir. Şimdi bu ah herkese yeter. Sonra devam etti. İsmail kahraman denen o adam meral Kılıçdaroğlu dedi ölmüş abimin arkadaşlarına. Mahkemeye verdim beraat etti. Evim bastı beraat etti. Buraya gelip bunu yapıp her türlü saygısızlığı yapıyorlar. Bunu yapanların başındaki 9 aylık torunuma gayrimeşru yazdırdı. Her şeye göz yumuldu. Her şeye göz yumuldu. En son gelinen nokta Sinan Ateş katledildi.

Abimin kardeşleri, abimin arkadaşları Nihat Güler’in kız kardeşinin eline terörist eli değer mi? Ölür o ölür. Vallahi de değmez billahi de değmez. Ama bu sağ elde, Sayın Erdoğan’ın sağ elinde Hizbullah var. Bu sol elde PKK var. Bizim Mehmet diyor Abdullah Öcalan’ın kardeşine. Sonra da utanmadan bizlere dönüp PKK ile iş tutuyor diyorlar. PKK ile iş tutanın Allah belasını versin. Var mısın Sayın Erdoğan bu bedduayı beraber etmeye? Eğer PKK’nın p’sinin yanından geçtiysem cenabı hak beni kahrı perişan eylesin.