Aksoy Araştırma: Halkın önceliği Togg değil, soğan

Aksoy Araştırma: Halkın önceliği Togg değil, soğan
Aksoy Araştırma Şirketi'nin Kurucusu Ertan Aksoy, gündemdeki son gelişmeleri değerlendirdi. “Cumhurbaşkanı olsanız hangisini öncelikli olarak tercih edersiniz?” sorusunun sorulduğu ankette katılımcıların yüzde 33,3'ü “Togg”...

Aksoy Araştırma Şirketi'nin Kurucusu Ertan Aksoy, gündemdeki son gelişmeleri değerlendirdi. “Cumhurbaşkanı olsanız hangisini öncelikli olarak tercih edersiniz?” sorusunun sorulduğu ankette katılımcıların yüzde 33,3'ü “Togg” seçeneğini, yüzde 66,7'si de “çocuklara ücretsiz yemek” seçeneğini tercih etti.

Aksoy Araştırma kurucusu Ertan Aksoy, gerçekleştirdikleri son anketin sonuçlarını Cumhuriyet’te kaleme aldığı yazısında aktardı.

Ankette, katılımcılara, “Cumhurbaşkanı olsanız aşağıdakilerden hangisini öncelikli olarak tercih edersiniz?” sorusu sorulup, “Togg'un üretilmesini tercih ederim” ile “Öğlen yemeklerinde çocukların ücretsiz bir şekilde beslenmesini tercih ederim” şıkları sunuldu. Yüzde 33,3 “Togg” seçeneğini tercih ederken, yüzde 66,7 de “çocuklara ücretsiz yemek” seçeneğini tercih etti.

Ankette katılımcılara yöneltilen bir diğer soru da “Cumhurbaşkanı olsanız aşağıdakilerden hangisini öncelikli olarak tercih edersiniz?” oldu. Katılımcılara “İnsansız hava araçları üretmeyi tercih ederim” ile “Gıda fiyatlarını düşürmeyi tercih ederim” şıkları sunuldu. Yüzde 27,1 “insansız hava aracı”nı tercih ederken; yüzde 72,9 da “gıda fiyatlarını düşürmeyi” tercih etti.