Ambulansın içine bakıp 'Bu hasta acil mi?' dedi

Ambulansın içine bakıp 'Bu hasta acil mi?' dedi
Bahçelievler'de bir motosiklet sürücüsü, ambulans şoförüyle tartıştı ve ambulansın siren çalmasını gereksiz buldu. Ambulans şoförü, içeride hasta olduğunu göstererek tartışmaya son verdi, ancak sürücü "Aciliyeti var...
Bahçelievler'de bir motosiklet sürücüsü, ambulans şoförüyle tartıştı ve ambulansın siren çalmasını gereksiz buldu. Ambulans şoförü, içeride hasta olduğunu göstererek tartışmaya son verdi, ancak sürücü "Aciliyeti var mı?" diye sordu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bahçelievler'de özel bir hastanenin önünde yaşanan olayda, bir motosiklet sürücüsü ambulans şoförüyle tartıştı. İddiaya göre, ambulans şoförü hastanenin önüne park ederken motosiklet sürücüsü, ambulansın hasta taşımadığını iddia ederek siren çalındığını söyledi.

Tartışma, özel bir hastanenin önünde yaşandı ve ambulans şoförü ile motosiklet sürücüsü arasında gerildi. Motosiklet sürücüsü, ambulansın siren çalmasının gereksiz olduğunu iddia ederken, şoför ise içerideki hastayı göstererek durumu açıkladı.

Olayın ardından çıkan tartışmada küfürlü ifadeler kullanıldı ve cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Ambulans şoförü, hasta taşıdıklarını ispatlamak için içeriyi gösterdi ancak sürücü, aciliyeti sorgulamaya devam etti.