Atanmayan İngilizce öğretmeni, çalıştığı inşatta yaşamını yitirdi

Atanmayan İngilizce öğretmeni, çalıştığı inşatta yaşamını yitirdi
Samsun'un Atakum ilçesinde çalıştığı inşaatın 22. katından düşen 50 yaşındaki Orhan Çelik hayatını kaybetti. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi, Orhan Çelik'in İngilizce öğretmeni olduğunu ancak ataması...

Samsun'un Atakum ilçesinde çalıştığı inşaatın 22. katından düşen 50 yaşındaki Orhan Çelik hayatını kaybetti. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi, Orhan Çelik'in İngilizce öğretmeni olduğunu ancak ataması yapılmadığı için inşaatta çalıştığını aktardı.

Beypınar Mahallesi'nde bir inşaatın 22. katında çalışan Orhan Çelik, dış cephe kaplamalarını yapmak için kurulan asansörün montajının yapılmadan çalıştırılması üzerine platformla birlikte zemine düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Çelik'in hayatını kaybettiğini belirledi.

İSİG Meclisi’nin Çelik’le ilgili şu paylaşımı yaptı:

“Orhan Çelik… 50 yaşında, İngilizce öğretmeni. Samsun Atakum’da boyacı olarak çalıştığı inşaatın 22.katından yük asansörü ile birlikte düşerek hayatını kaybetti. Ataması yapılmamıştı, özel okulda çalışıyordu, işsiz kalınca inşaatlarda çalışmaya başlamıştı. 1 çocuk babası, Afyonlu.”