Babacan’dan “Geleceğinizi karartmayın” uyarısı

Babacan’dan “Geleceğinizi karartmayın” uyarısı
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, iktidarın geçmişte kalan yasaklarla seçmeni korkuttuğunu belirterek, bunların gerçekleşmeyeceğini söyledi.DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir video mesaj yayınlayarak, seçmenlere...

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, iktidarın geçmişte kalan yasaklarla seçmeni korkuttuğunu belirterek, bunların gerçekleşmeyeceğini söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bir video mesaj yayınlayarak, seçmenlere seslendi. Babacan, “Bu asılsız, bu gerçek dışı propagandaya asla inanmayın. Geçmişte kalan, kimsenin kabul etmeyeceği yasakların korkusuyla geleceğinizi karartmayın” dedi.

Babacan’ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Bakın, ben sadece bir siyasi partinin genel başkanı olarak değil aynı zamanda bu ülkenin vatansever bir evladı olarak özetle diyorum ki; Erdoğan'ın kazanması demek zam yağmuru demektir. Erdoğan'ın kazanması; yokluk, yoksulluk demektir. Erdoğan'ın kazanması orta direğin tümüyle çökmesi demektir. Erdoğan'ın kazanması; paramızın pul olması demektir. Erdoğan'ın kazanması dövizde karaborsa demektir. Erdoğan'ın kazanması tefeci faiziyle borçlanmak demektir. Erdoğan’ın kazanması; çocukların et, tavuk, peynir yiyemesi demektir. Erdoğan'ın kazanması kıtlık ve kuyruk demektir. Erdoğan'ın kazanması; dünyadan kopma, içine kapanmak demektir. Erdoğan’ın kazanması; tek tek her birimizin fakirleşmesi, ülkemizin dünya ekonomisindeki yerinin ve ağırlığının gerilere düşmesi demektir. Erdoğan’ın kazanması demokrasimizin üzerine toprak atılması demektir. Erdoğan'ın kazanması tıpkı son birkaç senede olduğu gibi kapı kapı yabancı devletlerin ayağına gidip para dilenmeye devam edilmesi demektir. Erdoğan'ın kazanması; ulusal birliğimizin, ekonomik bağımsızlığımızın tehdit altına girmesi demektir. Bu bir milli güvenlik meselesidir.

Değerli vatandaşlarım; bütün bunları düşünmeyin, duymayın diye sizi sürekli olarak terörle ve inanç özgürlüğünüzü kaybetmekle korkutuyorlar. Biz teröre de geçit vermeyiz, kazanımlarımızı kaybetmeye de izin vermeyiz. Bu asılsız, bu gerçek dışı propagandaya asla inanmayın. Geçmişte kalan, kimsenin kabul etmeyeceği yasakların korkusuyla geleceğinizi karartmayın."