Bahçeli’nin gündemi ‘Ben Kemal’ sloganı

Bahçeli’nin gündemi ‘Ben Kemal’ sloganı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tekirdağ'da “Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısında, Altılı Masa’nın henüz adayını belirleyemediğini ve “Ortadan çatladığını” savundu. Bahçeli, özetle şunları...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tekirdağ'da “Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısında, Altılı Masa’nın henüz adayını belirleyemediğini ve “Ortadan çatladığını” savundu. Bahçeli, özetle şunları vurguladı: “Ne diyor; ‘Ben Kemal, geliyorum’ Bu Kılıçdaroğlu sürpriz yumurtadan çıkmış gibidir. Kılıçdaroğlu gelse ne yazar, gelmese ne yazar. Ben Kemal’im diyorsa, biz de Türk milletiyiz diyorum. Ve kendisine geleceği varsa göreceği de var diyerek meydan okuyorum.

İP KAZAN KALDIRDI
Kılıçdaroğlu '13 Şubat’ta Cumhurbaşkanı adayını açıklayacağız' derken, İP’in sözcüleri aynı görüş ve kanaatte değildir. İP’in bir yöneticisi partisi adına demiş ki; ‘Biz onay makamı değiliz. 13 Şubat’a kadar aday nasıl, hangi yöntemle belirlenecek, süreç nasıl gelişecek hiçbir bilgimiz yoktur.’ İP, CHP’ye kazan kaldırmıştır. Açıkça görülüyor ki, altılı masa ortadan çatlamıştır. Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı hususunda yoğun bir karmaşa ve kutuplaşma masaya hakim olmuştur.”