Başarır: Ekrem Bey de Mansur Bey de Genel Başkanımız da bir bütündür

Başarır: Ekrem Bey de Mansur Bey de Genel Başkanımız da bir bütündür
Sözcü TV'de Özel'in zorlu bir rakip olduğunu belirten CHP Grup Başkanvekili Başarır, sosyal medya hesabından "Ekrem Bey de Mansur Bey de Genel Başkanımız da bir bütündür" paylaşımını yaptı.

Sözcü TV'de katıldığı Nokta Atışı programında "Erdoğan'ın yerinde olsam Özel'i rakip olarak görmek istemem" sözleri ile gündem olan CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı.

Başarır, "Ekrem Bey de Mansur Bey de Genel Başkanımız da bir bütündür. Türkiye’nin çok mühim meseleleri var ve bizim derdimiz bu önemli meselelerin bir an önce çözülmesidir!" notunu paylaştı.

"Sözlerim yanlış anlaşıldı"

Gazeteci Şaban Sevinç de sosyal medyadan Ali Mahir Başarır'ın kendisine sözlerinin yanlış anlaşıldığını söylediğini paylaştı.

Ali Mahir Başarır aradı. Tartışılan sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi. Özgür Özel’in Erdoğan tarafından parlatılmaya ihtiyacı olmadığını zaten başarılı bir GB olduğunu söylemek istediğini belirtti. Sözlerinin İmamoğlu’nun CB adaylığına karşıymış ve Özel’in CB adayı olmasını savunuyormuş gibi yansıtılmasının doğru olmadığını söyledi. Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu’nun bir bütün olduğunu zamanı gelince en doğru kararı vereceklerini söyledi.

https://twitter.com/sabansevinc2/status/1787065179978469677?s=48&t=HePb-0-9r4xr-IvHFnY94A