Başkanınız tünellerde saklanırken...

Başkanınız tünellerde saklanırken...
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Şimdi 6’lı masaları var değil mi bunların? Bu 6’lı masada şehitlerimizin esamisi okunuyor mu? Onlar PKK terör örgütüyle beraber yürüyorlar’’...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Şimdi 6’lı masaları var değil mi bunların? Bu 6’lı masada şehitlerimizin esamisi okunuyor mu? Onlar PKK terör örgütüyle beraber yürüyorlar’’ sözlerine tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı’nı ayrıştırıcı bir dil kullandığı için eleştiren Davutoğlu, 15 Temmuz’un gerçek sahiplerinin partisinde bulunduğunu söyledi ve ‘gelin muhasebe yapalım’ diyerek örnekler verdi.

Ahmet Davutoğlu, “Siz o günden bu güne hiç Nihal Olçok’u aradınız mı, bir emanet olarak görüp hiç ‘haliniz nedir’ diye sordunuz mu? Siz İstanbul Havalimanı’na indiğinizde sizi karşılayan Selim Temurci. Daha sizden hiç bir mesaj çıkmamışken ve dönemin başbakanı bir tüneldeyken İstanbul’u ayağa kaldıran Selim Temurci. Yine bir kahraman Selçuk Özdağ, herkes köşesinde otururken o sahipsiz kalan Çankaya Köşkü’ne belindeki silahıyla birlikte gitti. Onu da benimle birlikte ihraç kararıyla disiplin kuruluna sevk ettiniz’’ dedi.