Bir ay önce evlendiği kocasını bıçaklayarak öldürdü

Bir ay önce evlendiği kocasını bıçaklayarak öldürdü
İzmir'in Bornova ilçesinde Şirin Bozkurt (47), 1 ay önce evlendiği eşi Fırat Bozkurt'u (43), göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Şirin Bozkurt ile 18 yaşındaki oğlu, gözaltına alındı.İzmir'in Bornova ilçesinde 1 ay önce...
İzmir'in Bornova ilçesinde Şirin Bozkurt (47), 1 ay önce evlendiği eşi Fırat Bozkurt'u (43), göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Şirin Bozkurt ile 18 yaşındaki oğlu, gözaltına alındı.

İzmir'in Bornova ilçesinde 1 ay önce evlendiği eşi Fırat Bozkurt'u (43) göğsünden bıçaklayarak öldüren Şirin Bozkurt (47) ile ilk eşinden oğlu18 yaşındaki oğlu Ç.G. adliyeye sevk edildi. Ç.G., Savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Şirin Bozkurt ise Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutukladı.

Şirin Bozkurt'un ifadesinde, bir eğlence mekanında kıskançlık sebebiyle tartıştıklarını, ardından önce kendisinin sonra da kocasının eve geldiğini söylediği öğrenildi. Bozkurt'un ifadesinin devamında eşinin eşyalarını toplamaya başladığını, bu sırada gırtlağına sarılıp kendisine vurduğunu, savunmak için eline bıçağın yaşanan arbede sırasında kocasının yaralandığını ve ardından sağlık ekiplerine haber verdiğini söylediği ortaya çıktı. (DHA)