Bolu Belediyesi'ne yeni operasyon: 7 ilde gözaltılar var!
Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında bazı çöp toplama araçlarının çalışmadıkları günlerde çalışmış gibi gösterilerek yüklenici firmaya 34 milyon 288 bin 376 TL fazla ödeme yapıldığı iddia edildi.
Yayınlanma:
GAZETE PENCERE - Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
Soruşturma kapsamında bazı çöp toplama araçlarının çalışmadıkları günlerde çalışmış gibi gösterildiği ve bu yöntemle yüklenici firmaya toplam 34 milyon 288 bin 376 TL fazla ve yersiz ödeme yapıldığı tespit edildiği belirtildi.
7 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON
Bolu merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında belediye yöneticileri, belediye personeli ve şirket yetkililerinin de aralarında bulunduğu şüpheliler hakkında gözaltı kararı verildi.
Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Kaynak:Haber Merkezi
Öne Çıkanlar