Bu kez Başak Demirtaş gençlere seslendi: Değişim için anahtar sende

Bu kez Başak Demirtaş gençlere seslendi: Değişim için anahtar sende
Edirne F Tipi Cezaevi’nde 4 Kasım 2016’dan bu yana tutuklu olan ve önceki gün Twitter’dan gençlere seslenen eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ardından bu kez eşi Başak Demirtaş gençlere seslendi.Sen de ilk...

Edirne F Tipi Cezaevi’nde 4 Kasım 2016’dan bu yana tutuklu olan ve önceki gün Twitter’dan gençlere seslenen eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ardından bu kez eşi Başak Demirtaş gençlere seslendi.

Sosyal medya hesabı Twitter’dan video paylaşan Başak Demirtaş, “Sen de ilk oyun için heyecanlı mısın?” diye sordu.

“14 MAYIS GÜNÜ, BÜTÜN GENÇLİK ENERJİNLE, DEĞİŞİM İÇİN ANAHTAR SENDE”

Başak Demirtaş videoda şunları söyledi: “Seçim günü için ben geri saymaya başladım bile. Bu seçimde kızımız Delal de ilk defa oy kullanacak. Hem Delal’in oyunun hem de bu seçimde ilk defa oy kullanacak sesin oyunun, güzel günlerin gelmesi için uğur getireceğine inanıyorum. O yüzden de böyle seçim günü yaklaştıkça, heyecanım da giderek artıyor açıkçası. Evet, çok zor günler geçirdik. Hukuksuzluklar, haksızlıklar, pandemi, büyük ekonomik kriz ve en sonunda felakete dönüşen büyük bir deprem yaşadık. Ama şimdi; bize bunları yaşatanları gönderme zamanı, değişim zamanı nihayet geliyor.

İşte o gün geldiğinde, 14 Mayıs günü, bütün gençlik enerjinle, değişim için anahtar sende."