Bülent Arınç'tan HÜDA-PAR'a övgü dolu sözler: Onlar memleketin tertemiz insanlarıdır

Bülent Arınç'tan HÜDA-PAR'a övgü dolu sözler: Onlar memleketin tertemiz insanlarıdır
Bülent Arınç, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı alan HÜDA-PAR ve yöneticileri hakkında övgü dolu konuştu, "HÜDA-PAR'ın genel başkanı ve yanındaki arkadaşları da bizim eksi dostlarımızdır. Onlar...

Bülent Arınç, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı alan HÜDA-PAR ve yöneticileri hakkında övgü dolu konuştu, "HÜDA-PAR'ın genel başkanı ve yanındaki arkadaşları da bizim eksi dostlarımızdır. Onlar bu memleketin tertemiz vatansever evlatlarıdır" dedi.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AKP'nin Manisa Milletvekili Aday Tanıtım Töreni'nde konuştu. Arınç'ın oğlu Mücahit Arınç da AKP'nin Manisa'dan milletvekili adayı olarak gösterdiği isimlerden biri. Törene oğluyla birlikte katılan Bülent Arınç, terör örgütü Hizbullah'la bağı olduğu gerekçesiyle muhalefet tarafından tepki gösterilen HÜDA-PAR'ı savundu, karşıtlarını ise eleştirdi.

ESKİ DOSTLAR

HÜDA-PAR yöneticileri ile Refah Partisi'nde birlikte çalıştıklarını söyleyen Arınç, "HÜDA-PAR'ın genel başkanı ve yanındaki arkadaşları da bizim eksi dostlarımızdır. Yani biz Refah Partisi'ndeyken beraber çalıştığımız arkadaşlarımızdır. Medyada orada burada yapılan dedikodulara kulak asmayın. Onlar bu memleketin tertemiz vatansever insanlarıdır" ifadelerini kullandı.