Bunlar daha iyi günleriniz

Bunlar daha iyi günleriniz
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hakkında çeşitli iddialarla gündemde olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “kenara çekilmesinin faydası olduğunu” söyledi. Akşener, “Yargının siyasi baskı hissetmeden görevini...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hakkında çeşitli iddialarla gündemde olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “kenara çekilmesinin faydası olduğunu” söyledi. Akşener, “Yargının siyasi baskı hissetmeden görevini yerine getirebilmesi için bu şarttır” dedi.
Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akşener, organize suç örgütü lideri olmak suçlamasıyla hakkında yakalama kararı olan Sedat Peker’in Türkiye’nin gündemine oturan videolarına değindi. Akşener, şunları söyledi:
“Bakın durum tahmininizden vahim, vahim, vahim. İçişleri Bakanı’nın kenara çekilmesinde fayda vardır. Delilleri toplayacak kolluk kuvvetlerinin rahatlaması için, adalet mekanizmasının gölgesiz işletilmesi için bu şarttır. Görevini yaptığı zaman alkışlarız, yanlış yaptığı zaman eleştirimizi söyleriz.”
ERDOĞAN’A ‘RİZE’ TEPKİSİ
“Biliyorsunuz, sayın Erdoğan geçen haftaki grup toplantısında Rize’deki provokasyonun azmettiricisi olduğunu itiraf etti. Daha başka planları da olacak ki ‘Bu daha iyi günleriniz’ diye ekledi. Sayın Erdoğan, madem Rizelisin o zaman Rize’ye sahip çıkacaksın kardeşim. İkizdere’yi korumak için canla başla mücadele edenlere destek olacaksın. Buradan ilan ediyorum; Rizelilere sahip çıkmaya devam edeceğim. Sen daha dur, senin deyiminle bunlar daha iyi günlerin.”