Cemal Enginyurt, "kadını dövebilirsiniz" diyen hocaya cevap verdi

Cemal Enginyurt, "kadını dövebilirsiniz" diyen hocaya cevap verdi
Demokrat Partili Cemal Enginyurt, bir hocanın "kadını dövebilirsiniz" dediği anları dinlediğini söyledi, "Ben bizim karıyı dövsem sabaha kadar beni kezzapla öldürmezse şerefsizim" açıklaması yaptı. Enginyurt, sosyal medyada...

Demokrat Partili Cemal Enginyurt, bir hocanın "kadını dövebilirsiniz" dediği anları dinlediğini söyledi, "Ben bizim karıyı dövsem sabaha kadar beni kezzapla öldürmezse şerefsizim" açıklaması yaptı.

Enginyurt, sosyal medyada gündem olan videosunda şu ifadeleri kullandı:

"Geçen bir hocayı dinliyorum, 'kadını dövebilirsiniz, kadın dayak yediği için şükretmeli, kadın dayak yedikçe cenneti garantileyecek' diyor. Lan dedim bu yavşak bizim karıyı tanımıyor. Ben bizim karıyı döveceğim, sabaha kadar beni kezzapla öldürmezse şerefsizim. Adama bak, karıyı dövün diyor lan. Nereye dövüyoruz, eve almaz bizi.

"CHP'YE, HDP'YE OY VERMEYELİM, CENNETE ALIN"

Bugün yine kendine hoca diyen biri çıkmış, İhsan Şenocak diye, Cumhuriyet Halk Partisi'ne karşı çıkarsanız, HDP'ye karşı çıkarsanız cennete gidersiniz diyor. Lan cennete gitmek bu kadar kolaysa hırbo, o zaman ne namaza gerek var ne oruca gerek var. CHP'ye, HDP'ye oy vermeyelim, alın o zaman tapu senedi elinizdeyse."