CHP Genel Başkanı Özel, Demirtaş'ın İBB adaylığını değerlendirdi: Her Türk vatandaşının en doğal hakkı

CHP Genel Başkanı Özel, Demirtaş'ın İBB adaylığını değerlendirdi: Her Türk vatandaşının en doğal hakkı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tunceli gezisinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başak Demirtaş'ın olası adaylığı ile ilgili konuşan Özel, "Her Türk vatandaşının en doğal hakkı olan seçme ve seçilme hakkını kullanmaya...
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tunceli gezisinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başak Demirtaş'ın olası adaylığı ile ilgili konuşan Özel, "Her Türk vatandaşının en doğal hakkı olan seçme ve seçilme hakkını kullanmaya ilişkin irade beyanı herkesin saygı duyması gereken bir yaklaşımdır. Bize karşı yapılan her türlü saygısız yaklaşımı boşa düşürmesi açısından son derece önemlidir" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tunceli ziyareti sonunda Pertek iskelesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başak Demirtaş'ın olası adaylığı ile ilgili konuşan Özel, "Her Türk vatandaşının en doğal hakkı olan seçme ve seçilme hakkını kullanmaya ilişkin irade beyanı herkesin saygı duyması gereken bir yaklaşımdır. Bize karşı yapılan her türlü saygısız yaklaşımı boşa düşürmesi açısından son derece önemlidir" dedi.

Özel, İmamoğlu'nun 5 yıl daha belediye başkanı olarak hizmet edeceğine inandığını söyledi.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile ilgili iddialara da değinen Özel, "Saray entrikaları ile başkan değiştiriliyor. Merkez Bankası'nın bu entrikalara ihtiyacı yok" dedi.

Emekli maaşlarında yapılan yetersiz iyileştirmeye de değinen Özel, en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesi talebini yineledi.