CHP lideri Özgür Özel’den ziyaret: ‘Görüşme hakkımı Mehmet Murat Çalık'ın annesine devrettim’
Gazete Pencere- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hastanede yatan Beylikdüzü Belediyesi Başkanı Mehmet Murat Çalık ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Özel, yaptığı açıklamada, Murat Çalık'ın annesi ile görüşeceğini duyurdu.
Mehmet Murat Çalık ile görüşme hakkını Çalık'ın annesine devrettiğini söyleyen Özel, "Murat Çalık'ı ve ailesini ziyaret etmek için buraya geldim. Hematoloji bölüm başkanı değerli hocamız bana eşlik ederek sayın Mehmet Murat Çalık'ı ziyaret edebileceğim söylendi. Hocamız ön bilgilendirmede dün Trabzon'da akşam uçakta bir siyasetçi olarak herkesle temas halinde olan birisi olarak hematoloji kliniğine girip çıkmamın herkes açısından riski artırdığı bilgisini benimle paylaştı. Bunun üzerine ben bir a4 kağıdına bu durumumu kendim değerlendirdiğimi ve ona duygularımı bir mektupla yazdığımı doğru bulduğumu söyledim. Hocamızın da yetkililerin de onayıyla bana verilen o bir kişilik görüşme hakkını da sayın Mehmet Murat Çalık'ın annesine devrettim" dedi.
"Bu durumu annesine de aktardım ve memnun oldu" diyen Özel, "Mahkum kliniğinin hematoloji hastaları uygun olmadığı konusunda oradaki hocalar bir irade koymuşlar. Ve tıbben gerektiği için kendi kliniklerine çekmişler. Adalet Bakanlığı yetkilileri de gerekli anlayışı göstermiş. Tedavisi için gereken yapılacak. Tetkikler için en doğrusu yapılacak. En yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak:Haber Merkezi