CHP'den ihraç edilen Gürsel Tekin'den ilk tepki: ‘AK Parti yargısından daha beter durumdasınız'

CHP'den ihraç edilen Gürsel Tekin'den ilk tepki: ‘AK Parti yargısından daha beter durumdasınız'
CHP İstanbul İl Başkanlığına kayyım olarak atandıktan sonra partiden ihraç edilen Gürsel Tekin "AK Parti yargısı diye bağırıyorsunuz ondan daha beter durumdasınız. En azından benden bir savunma alınmaz mı?" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı canlı yayında CHP İstanbul İl Başkanlığına kayyım olarak atanan Gürsel Tekin'in partiden ihraç edildiğini duyurdu.

Özel, açıklamasında "CHP'li hiç kimse Saray'ın kurduğu bu kumpasın parçası olamaz. Parçası olanın Parti'den ilişiğini keseriz. Kendisini tedbirli şekilde Yüksek Disiplin Kurulu'na verdik ve partiden ihraç ettik" dedi.

İhraç kararının ardından Gürsel Tekin ile görüşen gazeteci Murat Kelkitlioğlu, Tv100'de canlı yayınında Tekin'in konuşmalarını aktardı.

"En azından benden bir savunma alınmaz mı?"

Kelkitlioğlu, Gürsel Tekin’in kendisine yaptığı açıklamada, ‘AK Parti yargısı diye bağırıyorsunuz ondan daha beter durumdasınız. En azından benden bir savunma alınmaz mı? Disiplin kuruluna vereceklermiş öyle bir şey olmaz" ifadelerine yer verdiğini belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar