Cinsel Saldırı Zanlısı Musa Orhan, Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha açtı

Cinsel Saldırı Zanlısı Musa Orhan, Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha açtı
Batman'da yaşamına son veren İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a bir kez daha dava açtı.Dava haberini sosyal medya hesabında duyuran Abdullah,...

Batman'da yaşamına son veren İpek Er'in bıraktığı mektupla kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a bir kez daha dava açtı.

Dava haberini sosyal medya hesabında duyuran Abdullah, "Şerefsiz ve göründüğü kadarıyla bir geçim yöntemi olarak adalet sistemini kullanan, daha doğrusu buna izin verilen Musa Orhan şimdi de bana tazminat davası açmış. Aç köpek. Korkmuyorum, korkmuyoruz yeter vallahi yeter. adalet yerini bulsa kimse çıldırıp şerefsiz merefsiz yazmayacak, nasılsa cezasını çekecek deriz. ama serbest serbest geziyorlar bir de dava açıyorlar, üstüne bir de kez de tazminat davası açıyorlar" ifadelerini kullandı.

Musa Orhan daha önce oyuncu Ezgi Mola, Şarkıcı Melek Mosso ve yine Farah Zeynep Abdullah'a hakaret davası açmış ve adı geçen sanatçılardan ikisine para cezası verilmişti.