Cübbeli, Özgür Özel’le anısını anlattı: Tabii hukukumuz var

Cübbeli, Özgür Özel’le anısını anlattı: Tabii hukukumuz var
Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, cezaevinde bulunduğu dönemde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ziyaretine geldiğini söyleyerek, “İlaçlarımı sordu, eczacıyım dedi. Tabii hukukumuz var. Biz de vefasız biri değiliz” dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Ekol TV’de Güncel Haberler programına katıldı. Programda konuşan Cübbeli, hapishanede bulunduğu dönemde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ziyaretine geldiğini ve ilaçlarını sorduğunu söyledi. “Cübbeli, Kendisiyle bir hukukumuz var, biz de vefasız biri değiliz" dedi

Özgür Özel’in hapishanede birkaç kez ziyaretine geldiğini söyleyen Cübbeli, İlaçlarımı sordu, eczacıyım dedi. Tabii hukukumuz var. Biz de vefasız biri değiliz. Konuşurken daha terbiyeli konuşmam lazım. Peygamberimizin, Yahudi bir komşusu var. Özgür beye Yahudi dedi demesinler. Yahudi komşusu bile olsa kurban kesildiğinde ilk eti ona gönderirdi. Vefa gelişen hukuka göredir. Bana kartını verdi, bir sorun yaşarsan bana mektup yazabilirsin dedi." ifadelerini kullandı.