Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'da!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'da!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ülke ziyaretlerine bugün başladı. Erdoğan'ın ikinci durağı Azerbaycan oldu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ilk ziyaretini...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ülke ziyaretlerine bugün başladı. Erdoğan'ın ikinci durağı Azerbaycan oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ilk ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gerçekleştirdi. Buradaki görüşmelerini tamamlayan Erdoğan, doğrudan Azerbaycan'a uçtu.

Erdoğan'ı, Haydar Alivev Uluslararası Havalimanı'nda Azerbaycan Başbakan Birinci Yardımcısı Yagub Eyyubov, Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Reşad Memmedov ve büyükelçilik personeli karşıladı.

TIKLAYIN: "Sinan Oğan Azerbaycan'da Erdoğan'a eşlik edecek"

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanımız @RTErdogan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretleri kapsamında tamamladığı KKTC programı sonrasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye ulaştı."

Yemekte buluştular

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

İletişim Başkanlığı, yemekten bir kareyi, "Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ve eşi Emine Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva’nın onurlarına verdiği akşam yemeğine katıldı" notuyla paylaştı.