Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Lideri Özel arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Lideri Özel arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı
Ramazan Bayramı nedeniyle telefon görüşmesi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasi partilerin genel başkanlarını arayarak Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile ayrı ayrı telefon görüşmeleri gerçekleştirdiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la CHP Lider Özel arasındaki görüşmenin detayları

Kamuoyu en çok Cumhurbaşkanı Erdoğan'la CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmeyi merak etti. Görüşmenin detayları da ortaya çıktı.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın sosyal medya üzerinden aktardığı bilgilere göre; CHP Lideri Özel, sabah vakitlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı ancak herhangi bir görüşme olmadı.

Erdoğan, Özel'e öğleden sonra geri dönüş yaptı. Birbirlerinin bayramını kutladılar. Öte yandan Erdoğan, Özel'in geçirdiği göz operasyonu nedeniyle 'geçmiş olsun' dedi.

Saymaz'ın sosyal medyada yer alan ifadeleri şöyle;

''CHP lideri Özel, sabah Erdoğan’ı aradı ancak görüşemedi.
Öğleden sonra Erdoğan, Özel’e döndü.
Birbirlerinin bayramını kutladılar.
Özel, “Diyalog kanalının açık olması fayda sağlar” dedi.
Erdoğan, Özel’in geçirdiği operasyonları sorup “geçmiş olsun” dedi.
Görüşme 5 dakika sürdü.''