Danışmanı, Soylu'ya gönderilen ayna için PTT'ye 'iade edin' demiş

Danışmanı, Soylu'ya gönderilen ayna için PTT'ye 'iade edin' demiş
Geçtiğimiz günlerde Nuri Başkapan isimli bir kişi, “İBB’de terörist var” diyen eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ayna göndermiş ve "Ne arıyorsa o aynada bulacaktır. Bol bol bakmasını diliyorum” diye açıklama...
Geçtiğimiz günlerde Nuri Başkapan isimli bir kişi, “İBB’de terörist var” diyen eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ayna göndermiş ve "Ne arıyorsa o aynada bulacaktır. Bol bol bakmasını diliyorum” diye açıklama yapmıştı. Soylu kargoyu kabul etmedi ve kargonun iade edileceği öğrenildi.

Önceki İçişleri Bakanı AKP’li Süleyman Soylu, bir vatandaşın kendisine gönderdiği aynayı iade etti.

Soylu'nun İçişleri Bakanlığı döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışanlarına yönelik sarf ettiği "terörist" suçlaması uzun süredir tartışılıyor. Geçen günlerde de Nuri Başkapan, Soylu adına TBMM’ye ayna gönderdiğini duyurdu.

Danışmanı 'iade edin' demiş

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre Süleyman Soylu'nun aynayı kabul etmediği ve aynanın göndericiye iade edileceği öğrenildi.

Başkapan yeni açıklamasıda, "Soylu gönderdiğim aynayı kabul etmemiş ve kargo henüz Meclis'teki odasına ulaşmadan danışmanı PTT Meclis şubesini arayarak getirmeyin talimatını vermiş. Bu bilgiyi ise PTT Meclis Şubesi'ni aradığımda anlattılar. Kargonun neden teslim edilmediğini sorduğumda bu yanıtı aldım. Soylu'nun danışmanı getirmeyin, iade edin demiş" diye konuştu.

Ne olmuştu?

Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun, ‘terör iltisaklı’ olduğu iddiasıyla, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 550 terörist var” sözleri sonrası soruşturmaya konu olan dava tutanağına tepkiler gelmeye devam ediyor. Bir İBB çalışanı olan Nuri Başkapan ise ''Soylu'ya bir İBB çalışanı olarak güzel bir ayna gönderiyorum. Ne arıyorsa o aynada bulacaktır. Bol bol bakmasını diliyorum'' diyerek 'ayna' hediye etti.